bol.com Cadeaubon
[[hand]]
bol.com Cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

bol.com Cadeaubon

  • Te besteden aan het hele assortiment van bol.com

  • Altijd leuk en handig om te ontvangen

  • De winkel van ons allemaal!

[[pdp featured block image]]
Keuzestress? Geef de

Keuze Cadeaubon

, voor iedereen het juiste cadeau!

Hoeveel zet je op de cadeaubon?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 31 opties

Gratis

Totale kostprijs

€25,00

“De winkel van ons allemaal”. Zo stelt bol.com zichzelf voor en zo ben je dus ook zeker dat je iedereen gelukkig maakt met een bol.com cadeaubon. Veelzijdiger dan dit wordt een cadeaubon niet. De ontvanger van deze bon kan zelf iets leuks uitkiezen op de website van bol.com. Met de keuze uit miljoenen producten, zit er altijd wel iets leuks bij. Je bestelt de bol.com cadeaubon eenvoudig bij cadeaubon.be.

Tip: de bol.com cadeaubon is één van de meest gekozen bonnen uit ons assortiment. Dit bevestigt dat je hiermee niet fout kan kiezen.

Deze cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte via de website van bol.com.

Veelgestelde vragen

Waarom Bol.com cadeaubon?

Met een cadeaubon van bol.com geef je een geschenk dat voor elke gelegenheid leuk is om te geven én krijgen. Bij bol.com kies je uit miljoenen producten in de meest uiteenlopende categorieën.

Waar bol.com cadeaubon kopen?

De bol.com gift card is online verkrijgbaar op onze website cadeaubon.be, bestel je jouw bon voor 17u op een werkdag dan wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Bestel je een digitale bol.com bon, dan ontvang je die direct in jouw mailbox.

Hoe cadeaubon bol.com inwisselen?

Je kunt de cadeaubon inwisselen door de code die op de bon staat in te voeren tijdens het afrekenen op de bol.com website.

Hoe bol.com cadeaukaart activeren

Je bol.com cadeaubon activeren is erg eenvoudig: ga op zoek naar het artikel dat je wilt kopen en vul je kortingcode in zodra je je winkelmandje uitcheckt en betaalt.

Hoe lang is een bol.com cadeaubon geldig?

De bol.com cadeaubon is geldig tot 3 jaar na aankoop. Je kunt via de saldochecker zien hoe lang dit nog exact is.

Waar kan ik het saldo van de bol.com cadeaubon controleren?

Het saldo van je bol.com cadeaubon checken is erg eenvoudig. Vul gewoon je digitale cadeauboncode of het cadeaubonnummer in op de webpagina met saldochecker van bol.com.

Waar kan ik een bol.com cadeaubon kopen?

Je kunt een bol.com cadeaubon eenvoudig kopen op de website van cadeaubon.be. Je hebt de mogelijkheid om zelf het bedrag te kiezen dat je wilt spenderen.

Hoe cadeaubon bol.com gebruiken?

Je kunt de cadeaubon rechtstreeks gebruiken op de website van bol.com. Voer het nummer in dat op de bon staat tijdens het afrekenen.

Waar kan ik een bol.com cadeaubon inleveren?

Je kan de bol.com cadeaubon rechtstreeks gebruiken op de website van bol.com.

Waarom een bol.com cadeaubon geven?

Met de bol.com cadeaubon geef je een enorme flexibiliteit aan de ontvanger. Met een keuze uit meer dan een miljoen artikelen is er altijd wel iets dat past bij de interesses van de ontvanger.

bol.com cadeaubon geven

De bol.com cadeaubon geeft de ontvanger de mogelijkheid om zijn of haar ideale cadeau zelf uit te kiezen uit één (of meerdere) artikelen uit het assortiment van bol.com. Dit maakt de kans groot dat er een artikel bij zit dat de ontvanger graag wil hebben. Van boeken tot elektronica, sieraden, woonaccessoires, kantoorartikelen en nog veel meer…

bol.com cadeaubon kopen bij cadeaubon.be

Een bol.com cadeaukaart kopen kan heel eenvoudig via cadeaubon.be. Je kiest zelf het bedrag dat je aan deze cadeaubon wilt spenderen. Wij hebben de meest gekozen bedragen (€25,00, €50,00 en €100,00) voor je in een knop gezet, maar je kunt elk bedrag kiezen tussen €5,00 en €150,00.

Je kan ook zelf kiezen of je de bol.com cadeaubon liever per post of digitaal ontvangt. Kies je voor levering via de post? Dan kan je ook kiezen voor een speciale verpakking, zodat je cadeau nog persoonlijker wordt. Een cadeau geven was nog nooit zo leuk.

bol.com cadeaubon zakelijk bestellen

De bol.com cadeaubon is het perfecte cadeau voor jouw medewerkers, klanten of zakenrelaties. Je geeft hen zo de vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen. De ontvanger kan kiezen uit miljoenen producten op bol.com. Van boeken en elektronica tot huishoudelijke artikelen en kledij. Wees gerust. Er is altijd wel iets dat past bij de persoonlijke voorkeur van de ontvanger.

Als bedrijf biedt cadeaubon.be je nog extra voordelen om het je makkelijk te maken. Zo kan je de cadeaubonnen eenvoudig op factuur bestellen. Daarnaast is het mogelijk om de cadeaubonnen te personaliseren met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Zo laat je duidelijk zien wie dit mooie cadeau gegeven heeft.

Bij grote bestellingen maken we uiteraard graag een offerte op maat, wat de bol.com cadeaubon nog aantrekkelijker maakt als relatiegeschenk.​ 

Lees hier meer over onze zakelijke mogelijkheden.